Nyanlegg

Din lokale anleggsgartner i Østfold og Akershus

Vi tilbyr tjenester innen anleggsgartnerfaget. Hos oss får du steinlegging, nyanlegg, ferdigplen, vedlikehold, beskjæring og graving med mer. Vi jobber både for private og bedrifter, store og små oppdrag.

Damengen Hage & Utemiljø AS ønsker å skape et utemiljø du kan trives og kose deg i! Vi utfører alt fra mindre arbeider til større prosjekter, alt fra kanting av bed til opparbeidelse av store borettslag.

Vi tar på oss jobben fra A til Å, og er med hele veien fra planlegging og opparbeiding til levering og vedlikehold. Kontakt oss for å få mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med!

Gressplen og blomsterbed med kanstein
Kontakt oss i dag og la oss profesjonelle gjøre den tunge jobben for deg

Fordi resultatet betyr noe

SEND OSS EN FORESPØRSEL

DU FINNER OSS HER

Vi samarbeider tett med kunden for å sikre en brukervennlig uteplass som er tilpasset ulike behov, ønsker og livsstiler, og innenfor de økonomiske rammer som er satt for prosjektet. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle